Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Irina Begu şi Monica Niculescu, victorii de senzaţie la Miami

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au calificat, vineri seara, în turul al treilea al turneului feminin de tenis de la Miami.

irina

De departe cea mai spectaculoasă victorie a fost obţinută de Irina Begu, sportivă care a revenit de la 0-5 în decisivul partidei cu nemţoaica Sabine Lisicki, pentru a se impune cu 6-4, 1-6, 7-6.

Monica Niculescu, favorita numărul 32, a avut şi ea nevoie de trei seturi pentru a trece de chinezoaica Shuai Peng, scor 6-1, 3-6, 6-0.

În 16-imi, Monica Niculescu o va înfrunta pe Coco Vandeweghe (SUA), în timp ce Irina Begu va da piept cu cehoaica Kristina Plişkova, jucătoare venită din calificări.

Atât Vandeweghe, cât şi Plişkova sunt în mare formă în condiţiile în care le-au eliminat pe Carla Suarez Navarro, favorita numărul 6, respectiv Belinda Bencic, cap de serie numărul 7.

Însă până la cele două meciuri susţinute de Irina Begu şi Monica Niculescu, sâmbătă seara va evolua în 16-imi Simona Halep, jucătoare care urmează să o înfrunte pe nemţoaica Julia Goerges. Până acum, fiecare dintre sportivele noastre şi-a asigurat 36.170 de dolari şi 65 de puncte WTA.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv