Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Jocurile Olimpice din 2020 ar putea fi reprogramate

Jocurile Olimpice din 2020 ar urma să aibă loc la Tokyo, în perioada 24 iulie – 9 august.

Însă organizatorii se tem că vor fi obligați să reprogrameze competiția din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Astfel, Jocurile ar urma să fie împinse mai spre sfârșitul anului. Asta pentru că Japonia se confruntă în această perioadă cu un val de căldură neobișnuit.

Iar specialiștii se tem că peste doi ani, în aceeași perioadă, va fi cel puțin la fel de cald ca acum, deci vor fi condiții improprii pentru desfășurarea competițiilor sportive.

La Tokyo și în împrejurimi s-au înregistrat constant în ultimele zile peste 41 de grade Celsius, fiind mai cald cu aproximativ 11 grade față de media normală pentru această perioadă a anului.

Zeci de persoane și-au pierdut viața din cauza caniculei, iar organizatorii Jocurilor Olimpice se tem că nu au altă soluție pentru organizarea competiției în bune condiții decât mutarea ei spre sfârșitul anului.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv