Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Jose Mourinho, demis de la cârma lui Manchester United

Dezamăgiți de parcursul slab al echipei din acest sezon, șefii lui Manchester United au luat marți o decizie pe care mulți o așteptau de ceva vreme.

Șefii lui United s-au despărțit de antrenorul portughez Jose Mourinho, chiar dacă mutarea îi costă 24 de milioane de euro, compensațiile încasate de tehnician și de oamenii acestuia.

Manchester United este abia pe locul 6 în clasamentul din Anglia, la 19 puncte de liderul FC Liverpool, și s-a calificat cu emoții în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Însă cea mai mare problemă a reprezentat-o faptul că Mourinho a pierdut de mult controlul asupra vestiarului, iar acest lucru s-a văzut în evoluțiile slabe ale echipei.

Duminică, Manchester United a cedat, cu 1-3, în derbiul cu FC Liverpool la capătul unui meci în care oamenii lui Mourinho au avut doar 36% posesia balonului și au pierdut clar celelalte statistici, 5-22 la șuturi spre poartă,  2-11 la șuturi pe poartă și 2-13 la cornere.

United are o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, iar cum Mourinho va fi înlocuit de un antrenor interimar, noul tehnician va avea o misiune extrem de dificilă să redreseze corabia, mai ales că vine perioada Crăciunului și a Anului Nou, când în Premier League se joacă la foc continuu.

S-a spus că Michael Carrick va fi antrenor interimar, însă șansele sunt scăzute în condițiile în care fostul mijlocaș era considerat unul dintre oamenii lui Mourinho.

Din vara anului viitor ar urma să fie instalat un nou antrenor principal cu drepturi depline, cel mai vehiculat nume la momentul actual fiind cel al francezului Zinedine Zidane.

În schimb, Mourinho nu duce lipsă de oferte. Ar putea fi reinstalat la cârma lui Internazionale Milano, formație pe care a mai condus-o în perioada 2008-2010 și cu care a reușit să câștige de două ori campionatul Italiei, dar și UEFA Champions League în 2010, când Inter a bătut în finală pe Bayern Munchen cu 2-0.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv