Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

LIGA I: Gaz Metan o spulberă pe Dinamo şi rămâne în plasa Stelei

În ultimul meci din etapa a 19-a a Ligii I, Gaz Metan Mediaş a făcut spectacol şi s-a impus, cu 4-0, în confruntarea cu Dinamo Bucureşti.

gaz metan dinamo

Medieşenii au controlat meciul cu autoritate, mai ales în ultimul sfert de oră, când au şi punctat de trei ori, profitând de jocul tot mai hazardat al adversarului.

Dinamo a pus probleme doar în prima repriză, când Rotariu, Gnohere şi Mahlangu au ratat din situaţie incredibile. În schimb, mult mai pragmatici, medieşenii trebuiau să primească un penalty la o intervenţie asupra lui Eric, dar în cele din urmă au primit la un fault comis de italianul Ceccarelli la doi metri în afara careului.

Dat în compensaţie, penaltiul din minutul 31 a fost transformat cu multă siguranţă de Llullaku, golgeterul autoritar al Ligii I.

Golul de 1-0 a făcut mult mai uşoară viaţa medieşenilor în partea a doua a jocului şi în special pe final, când Axente, de două ori, şi din nou Llullaku au punctat pentru un 4-0 neverosimil.

Victoria de luni seara asigură medieşenilor posibilitatea de a rămâne în plasa liderului Steaua Bucureşti, în timp ce Dinamo gâfâie şi arată că încă are mari emoţii în a-şi asigura locul de play-off, deşi a făcut instrucţie cu liderul în meci direct.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv