Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Lista celor mai buni fotbalişti disponibili, gratis, din ianuarie

Conform Legii Bosman, un fotbalist care intră în ultimele şase luni de contract cu actuala sa echipă poate semna un acord valabil cu o altă formaţie.

 

zlatan

Evident, contractul cu noua echipă va intra în vigoare din momentul în care acordul cu încă actuala echipă expiră.

În baza acestei legi nu mai puţin de 19 fotbalişti de top pot fi înregimentaţi gratis din ianuarie 2017 pentru a fi folosiţi fără probleme de la 1 iulie 2017, din momentul în care practic începe noul sezon.

Cei 19 fotbalişti care, măcar teoretic, ar putea ajunge şi în Liga I îi include pe John Terry, Stephan Lichtsteiner, Pepe, Luis Antonio Valencia, Pablo Zabaleta, Xabi Alonso, Michael Carrick, Santi Cazorla, Daniele De Rossi, Keisuke Honda, Lucas Leiva, John Obi Mikel, Thiago Motta, Jesus Navas, Arjen Robben, Yaya Toure, Klaas Jan Huntelaar, Zlatan Ibrahimovic şi Fernando Torres.

În principiu vorbim despre jucători trecuţi bine de prima tinereţe şi care îşi pregătesc încet, dar sigur, retragerea din activitate. Însă, în ciuda vârstei, fotbaliştii respectivi au încă cifre remarcabile în campionatele de top în care joacă.

Deşi a ajuns la 35 de ani, Ibrahimovic are 17 goluri marcate în acest sezon, în 26 de meciuri jucate pentru Manchester United. Olandezul Arjen Robben a ajuns la 32 de ani, dar are 6 goluri şi 7 pase decisive în 14 meciuri jucate pentru Bayern Munchen.

Există multe zvonuri în legătură cu jucătorii de pe lista respectivă. Terry ar putea ajunge în SUA, Pepe este dorit în campionatul Chinei, Ibrahimovic este aşteptat să-şi prelungească acordul avut cu Manchester United, iar Daniele De Rossi (AS Roma) şi Huntelaar (Schalke 04) sunt aşteptaţi să rămână şi ei pe loc. Pe de altă parte, aflat pe lista neagră a lui Josep Guardiola la Manchester City, Yaya Toure va părăsi în mod cert gruparea de pe Ettihad Stadium.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv