Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Lovit în plin de două mega-scandaluri, Alin Petrache şi-a dat demisia din fruntea COSR

După aproape o săptămână în care a stat la cutie, deşi delegaţia noastră rata obiectiv după obiectiv, Alin Petrache, preşedintele COSR, a făcut, în noaptea de duminică spre luni, un lucru mai rar întâlnit.

petrache1

Preşedintele COSR a părăsit delegaţia României în plină ediţie a Jocurilor Olimpice, a zburat de la Rio de Janeiro la Bucureşti şi a anunţat că îşi dă demisia. Culmea, tocmai într-un moment în care pentru noi lucrurile începeau în sfârşit să meargă şi medaliile să apară.

Petrache a luat decizia de a renunţa la funcţia sa după ce a fost urecheat de un alt fost mare rugbist al României, Octavian Morariu, personaj ajuns, între timp, de la şefia COSR în elita CIO.

Într-un mod mai degrabă voalat, Morariu i-a impus lui Petrache atât problema echipamentelor contrafăcute, cât mai ales discuţia cu Elisabeta Lipă, ministrul Sporturilor, în care Petrache şi Lipă căutau să dea vina pe sportivi pentru prestaţiile lamentabile de la Rio.

Totuşi, Petrache nu renunţă cu una, cu două şi ameninţă că toţi cei implicaţi în problema echipamentelor contrafăcute “vor plăti, indiferent de funcţiile ocupate”.

Mai mult, Petrache vrea dizolvarea Comitetului Executiv al COSR şi îşi îndeamnă şi vicepreşedinţii să renunţe la funcţii “pentru ca analiza activităţii să nu fie blocată de niciun considerent ierarhic”.

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv