Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Lucescu îl îmbogățește în continuare pe patronul de la Șahtior. Fred a semnat cu Manchester United

Manchester United, formația antrenată de portughezul Jose Mourinho, a dat una dintre marile lovituri ale verii pe piața transferurilor.

Fred

Gruparea de pe Old Trafford l-a transferat, pentru 60 de milioane de euro, pe brazilianul Fred, de la Șahtior Donețk. Starul ucrainenilor a părăsit cantonamentul naționalei de fotbal a Braziliei pentru a efectua vizita medicală la centrul de antrenamente al englezilor de la Carrington.

Fred (25 de ani) urmează să semneze un contract valabil pe cinci sezoane cu Manchester United. Brazilianul a primit deja laude de la fostul său antrenor, Mircea Lucescu, dar și de la viitorul său antrenor, Jose Mourinho, care a spus că “dacă nu ai un brazilian în primul 11, nu exiști ca echipă”.

Trebuie remarcat însă faptul că, la doi ani de la despărțirea de Șahtior Donețk, Mircea Lucescu reușește în continuare să-l îmbogățească pe Rinat Akhmetov, patronul ucrainenilor.

Pentru că Șahtior urmează să încaseze de patru ori mai mulți bani decât cele 15 milioane date pe fotbalistul adus în 2013 la insistențele lui Mircea Lucescu.

De altfel, colonia de sud-americani creată de Lucescu senior la Șahtior a pus gruparea ucraineană pe harta fotbalului mondial și a umplus la maxim vistieria clubului.

Alte mutări avantajoase făcute de Șahtior sub comanda lui Lucescu îi vizează pe Alex Teixeira, jucător adus cu 6 milioane de euro de la Vasco da Gama și cedat cu 50 de milioane de euro la Jiangsu Suning, Adriano Luiz, jucător adus cu 3 milioane de euro de la Internacional Porto Alegre și cedat cu 8 milioane de euro la AC Milan, sau Willian, jucător adus cu 14 milioane de euro de la Corinthians și cedat cu 35 de milioane de euro la Anji Makhachkala.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv