Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Magistraţii au pus bomboana pe coliva Rapidului. Giuleştenii, out din Liga 1!

Ceea ce era de aşteptat s-a petrecut marţi dimineaţa, când magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au amânat luarea unei decizii în privinţa falimentului echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

rapid

Giuleştenii au sperat până în ultimul moment la suspendarea procedurii de faliment, dar era greu de crezut că magistraţii vor lua o asemenea decizie mai ales că toate demersurile s-au făcut, practic, pe genunchi, toate autorităţile implicate dându-şi cu stângul în dreptul.

S-a vorbit despre un recurs depus la o instanţă greşită sau de faptul că lichidatorul Aurel Brihac nu a dorit să-i împuternicească pe avocaţii Rapidului pentru ca aceştia să fie prezenţi la Curtea de Apel în calitate oficială.

Cert este că Rapidului avea ultimatum de la LPF până marţi să obţină suspendarea falimentului, iar acest lucru nu s-a petrecut, magistraţii amânând luarea unei decizii până pe 20 iulie.

În aceste condiţii şansele ca Rapid să joace în Liga I sunt aproape 0. De altfel, la şedinţa de marţi a LPF au fost invitaţi, în locul Rapidului, cei de la ACS Poli Timişoara, echipă care a retrogradat din Liga I la finalul sezonului precedent.

Cel mai probabil bănăţenii vor evolua şi în sezonul 2016-2017 pe prima scenă a fotbalului românesc. Nu este exclus ca Rapid să obţină, în cele din urmă, suspendarea falimentului şi să solicite includerea în Liga I chiar şi după începerea campionatului, dar se pune şi problema modului în care s-ar prezenta giuleştenii în competiţie.

Dan Alexa, antrenorul Rapidului, a recunoscut că îi este din ce în ce mai dificil să accepte situaţia de la echipă în condiţiile în care clubul mai are doar 7-8 jucători sub contract şi nu poate angaja alţi jucători. De altfel, tehnicianul a precizat că situaţia este clară, din punctul său de vedere, şi că exclude posibilitatea ca echipa să intre în Liga I doar pentru a încasa 7-8 goluri pe meci, mai ales că vorbim şi despre fotbalişti care au sărit peste pregătirea de vară, una extrem de importantă din punctul de vedere al acumulărilor fizice.

În plus, Alexa vorbeşte deja despre retrogradarea în Liga a IV-a şi formarea unei noi echipe, pe o nouă societate comercială, care să o ia de la 0 şi care să mizeze pe aportul mai degrabă financiar atât al fostelor glorii, cât şi al fanilor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv