KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Liberalii au revenit la comisia lui Iordache de modificare a Legilor Justiției / PROTEST: BNS, Cartel Alfa și 42 de grupuri civice și ONG-uri cheamă românii în stradă / Duminică la ora 18.00 i se cere la nivel național demisia lui Dragnea și Tăriceanu / Totodată, pe 12 decembrie va fi un mare miting sindical / 

Breaking News:
 

Marele antrenor Mircea “Il Luce” Lucescu se retrage din fotbal în țara semilunei

“Am acceptat oferta naţionalei Turciei din raţiuni financiare şi profesionale. Calificarea la Cupa Mondială ar fi încununarea întregii cariere”, a declarat pentru jurnaliștii ruși Mircea “Il Luce” Lucescu, noul selecţioner al Turciei.

Lucescu și turcul cu cele 7,5 milioanele de euro!

“După ce contractul cu Federaţia Turcă de Fotbal se va încheia, mă voi retrage din fotbal. Turcia este ultima echipă pe care o voi antrena”, a mai spus Lucescu.

“Il Luce”, antreneorul cu peste 30 de trofee în vitrină, a semnat un contract pe trei ani cu naţionala Turciei, unde va avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Reamintim că Lucescu a antrenat “în lume” Corvinul Hunedoara, naţionala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

Iar în țara semilunei, “Il Luce” a antrenat celebrele formații de fotbal Galatasaray şi Beşiktaş, între anii 2000 şi 2004.

Ca antrenor, Lucescu a câştigat cu Galata Supercupa Europei şi titlul, iar cu Beşiktaş trofeul de campion.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.