Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Marele antrenor Mircea “Il Luce” Lucescu se retrage din fotbal în țara semilunei

“Am acceptat oferta naţionalei Turciei din raţiuni financiare şi profesionale. Calificarea la Cupa Mondială ar fi încununarea întregii cariere”, a declarat pentru jurnaliștii ruși Mircea “Il Luce” Lucescu, noul selecţioner al Turciei.

Lucescu și turcul cu cele 7,5 milioanele de euro!

“După ce contractul cu Federaţia Turcă de Fotbal se va încheia, mă voi retrage din fotbal. Turcia este ultima echipă pe care o voi antrena”, a mai spus Lucescu.

“Il Luce”, antreneorul cu peste 30 de trofee în vitrină, a semnat un contract pe trei ani cu naţionala Turciei, unde va avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Reamintim că Lucescu a antrenat “în lume” Corvinul Hunedoara, naţionala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg.

Iar în țara semilunei, “Il Luce” a antrenat celebrele formații de fotbal Galatasaray şi Beşiktaş, între anii 2000 şi 2004.

Ca antrenor, Lucescu a câştigat cu Galata Supercupa Europei şi titlul, iar cu Beşiktaş trofeul de campion.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv