Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Meci suspect de blat la Australian Open. Poliţia a intrat pe fir!

Povestea disputelor suspecte din tenis continuă cu un meci care a avut loc chiar în primul tur al actualei ediţii de la Australian Open.

14536804849700

Este vorba despre un meci de dublu mixt în care Andrea Hlavackova şi Lukasz Kubot au trecut, cu 6-0, 6-3, de spaniolii Lara Arruabarrena şi David Marrero.

Primul set a durat doar 20 de minute, iar echipa învinsă, dar mai ales Marrero, a comis numeroase greşeli neforţate. Meciul a fost blocat la pariuri după ce s-au mizat sume neobişnuit de mari pe victoria perechii Hlavackova – Kubot.

Marrero a pus evoluţia slabă pe seama unei accidentări la genunchi, dar specialiştii de la Pinnacle Sports au sesizat deja poliţia statului Victoria, oamenii legii demarând o anchetă.

Marco Blume, reprezentantul Pinnacle Sports, a ţinut să precizeze că “mizele suspecte au determinat compania să suspende partida din ofertă cu 13 ore înainte de disputarea sa. Am văzut câţiva oameni pariind sume mari, iar la dublu-mixt se pariază, de obicei, sume mici. Orice comportament agresiv în pariere este uşor de detectat”.

În ciuda anchetei efectuate de poliţişti, Australian Open continuă fără probleme. Luni, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală de la dublu masculin, după 7-6, 6-3, cu Marco Cecchinato şi Andreas Seppi.

Tecău va juca şi în sferturile de dublu mixt. El şi Coco Vandeweghe (SUA) urmează să dea piept cu Bob Bryan şi Bethanie Mattek Sands.

La simplu, surpriza zilei a venit din partea canadianului Miloş Raonic. Acesta l-a învins, în cinci seturi, pe elveţianul Stan Wawrinka, câştigătorul competiţiei în 2014.

La masculin, în sferturi, avem meciurile Novak Djokovic – Kei Nişikori, Roger Federer – Tomas Berdych, Gael Monfils – Miloş Raonic şi David Ferrer – Andy Murray sau Bernard Tomic (britanicul are 2-0 la seturi).

La feminin, în sferturi, avem meciurile Serena Williams – Maria Şarapova, Agnieska Radwanska – Carla Suarez Navarro, Angelique Kerber – Victoria Azarenka şi Johanna Konta – Madison Keys sau Shuai Zhang.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv