Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Mega-scandal în Liga I! Pandurii, Dinamo şi Astra vor penalizarea Stelei

Chiar dacă Steaua Bucureşti s-a întărit considerabil în această iarnă, reprezentanţii cluburilor de fotbal Astra Giurgiu, Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu încă mai speră să ia prim-planul campioanei en-titre din Liga I şi să cucerească titlul.

Reghecampf nu face compromisuri in relatia cu echipa nationala sursa foto Facebook Steaua
Reghecampf nu face compromisuri in relatia cu echipa nationala sursa foto Facebook Steaua

Totuşi, misiunea va fi una dificilă în condiţiile în care cei de la Steaua au decis să nu mai lase jucătorii la echipa naţională, pentru stagiul de pregătire din Turcia, astfel că elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor puncta mai mult la capitolul omogenitate.

Însă cei de la Pandurii, Dinamo şi Astra anunţă că nu renunţă atât de uşor la această problemă. Reprezentanţii celor trei cluburi solicită Federaţiei Române de Fotbal penalizarea de urgenţă a Stelei.

În caz contrar, cei de la Pandurii, Dinamo şi Astra iau în calcul posibilitatea de a-şi chema jucătorii de la lot. Selecţionata divizionară a României a plecat luni în cantonamentul din Turcia, unde ar urma să dispute trei meciuri de pregătire cu echipe slab cotate precum Torpedo Kutaisi sau Zimbru Chişinău.

Anghel Iordănescu ar fi vrut să stabilească cei mai buni jucători din Liga I care pot ajunge la Euro 2016, dar Steaua a refuzat să-i trimită în cantonamentul naţionalei pe cei şase fotbalişti selecţionaţi iniţial.

Un caz identic s-a petrecut în urmă cu 12 ani. Atunci, fotbaliştii Stelei au primit avertismente, iar clubul a fost amendat cu 5.000 de euro.

Acum, situaţia este mai complicată, în condiţiile în care Steaua nu-şi poate motiva decizia de o eventuală participare în primăvara cupelor europene.

În cazul în care şi celelalte echipe vor decide să-şi cheme jucătorii înapoi, Anghel Iordănescu s-ar putea vedea în situaţia de a aborda cele trei meciuri de verificare cu formule ultraimprovizate.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv