Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Messi îl bate pe CR7 cu 4,2 milioane de euro

Mai este aproape o lună până la derbiul dintre Real Madrid şi FC Barcelona, însă deja au apărut dispute între cele două părţi.

Messi-y-Cristiano-Ronaldo-sigu_54352276976_54028874188_960_639

Primul punct în duelul moral l-a obţinut FC Barcelona, cei de la sportyou.com anunţând că fotbaliştii catalani stau mult mai bine la capitolul salarii decât jucătorii lui Real Madrid. Asta deşi întreaga zonă a Cataluniei are mari probleme financiare, iar “galacticii” sunt renumiţi pentru relaţia de apropiere pe care o au cu Casa Regală spaniolă şi modul în care le sunt şterse anumite datorii.

Astfel, într-un duel al salariilor, argentinianul Lionel Messi face instrucţie cu portughezul Cristiano Ronaldo, câştigând cu 4,2 milioane de euro mai mult decât acesta pe sezon. Cifrele brute sunt de-a dreptul ameţitoare. Messi ia doar din salariu 21,2 milioane de euro pe sezon, ceea ce înseamnă 58.082 euro pe zi sau peste 40,3 euro pe minut. Mai sărac, portughezul Cristiano Ronaldo face doar 17 milioane de euro pe sezon din salariu, respectiv 46.575 de euro pe zi sau 32,34 euro pe minut.

Şi la nivel de trident ofensiv, Barcelona este peste Real Madrid. Messi, Neymar şi Luis Suarez câştigă împreună 41,2 milioane de euro pe sezon, în timp ce Cristiano Ronaldo, Gareth Bale şi Benzema fac împreună “doar” 36 de milioane de euro.

Cum însă pe 21 noiembrie, în meci direct, pe “Bernabeu”, va fi un duel între loturile celor două echipe trebuie să precizăm că primii 18 jucători de la Real Madrid câştigă, împreună, 85,1 milioane de euro, în timp ce primii 18 “extratereştri” fac, împreună, 105,5 milioane de euro, semn că la momentul actual duelul dintre Real şi Barcelona este net favorabil catalanilor.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv