Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Messi şi Cristiano Ronaldo nu apar în echipa sezonului

Ca la orice sfârşit de an, a venit vremea de făcut bilanţuri, iar specialiştii goal.com au scos la înaintarea propunerea lor pentru echipa sezonului.

Messi-y-Cristiano-Ronaldo-sigu_54352276976_54028874188_960_639

Culmea este că deşi s-au bătut pentru Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Antoine Griezmann nu apar în echipa sezonului propusă de cei de la goal.com.

Această echipă este deschisă de Stephane Ruffier, goalkeeperul lui St. Etienne. Portarul de 30 de ani are 3,7 intervenţii salvatoare pe meci şi a apărat, în total, 81,8% din şuturile trimise de adversari pe poarta sa.

Apărarea este alcătuită din Kyle Walker (Tottenham Hotspur), Thiago Silva (Paris Saint Germain), Virgil Van Dijk (Southampton) şi Cezar Azpilicueta (Chelsea). Walker este fundaşul cu cele mai multe assist-uri din Premier League, 4. Thiago Silva a câştigat peste 75% dintre duelurile în care a fost implicat şi are o acurateţe a paselor de peste 78%. Van Dijk este fundaşul cu cele mai multe dueluri aeriene câştigate în Premier League, 78, având o rată a succesului de peste 76%. Azpilicueta este o garanţie că Chelsea nu primeşte gol. Cu fundaşul spaniol pe teren, londonezii nu au primit gol în 10 meciuri în acest sezon.

Linia mediană este alcătuită din Kevin De Bruyne (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern Munchen) şi Marek Hamsik (Napoli). De Bruyne este fotbalistul cu cele mai multe pase decisive din Premier League, 9. Thiago Alcantara este fotbalistul din Bundesliga cu cele mai multe atingeri ale balonului, 1.736, semn că jocul lui Bayern este creat în jurul său. Hamsik este fotbalistul din Serie A cu cele mai multe pase decisive, 7.

Atacul este alcătuit din Alexis Sanchez (Arsenal Londra), Diego Costa (Chelsea Londra) şi Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund). Alexis Sanchez a creat cele mai multe reuşite în Premier League, având 12 goluri şi 6 pase decisive. Diego Costa a fost omul decisiv pentru liderul din Anglia, Chelsea, reuşind 13 goluri care au asigurat obţinerea a cel puţin 11 puncte. Aubameyang are 16 goluri, este liderul marcatorilor din Germania, şi al doilea din topul celor mai tari campionate, după Edinson Cavani, vedeta lui Paris Saint Germain.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv