Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Mihai Teja a fost prezentat drept noul antrenor al FCSB

FCSB, vicecampioana României en-titre și ocupanta locului 2 din actualul sezon al Ligii I, are, începând de joi, un nou antrenor principal.

FCSB l-a instalat oficial pe Mihai Teja, fostul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaș, prin intermediul unei conferințe de presă care a avut loc la palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru.

Conferința s-a transformat în multe momente într-un monolog marca Gigi Becali, acțiune plină de multe dezvăluiri uluitoare făcute de celebrul afacerist.

Printre altele, Becali i-a creat deja probleme lui Teja, susținând că acesta s-a luat, într-o discuție privată, de mai mulți fotbaliști care se află în acest moment în lotul FCSB-ului.

De asemenea, Becali a recunoscut că o mare parte din perioada petrecută după gratii a fost ca o vacanță pentru el, afaceristul relaxându-se multe zile într-unul dintre apartamentele situate în incinta Academiei Gheorghe Hagi.

Oficial, în perioada petrecută după gratii, Gigi Becali a obținut dreptul de a munci la Academia Gheorghe Hagi 12 ore pe zi. De fapt, Becali nu a făcut nimic în perioada respectivă ci doar s-a relaxat, afaceristul recunoscând joi că mai mulți angajați ai Academiei aveau rolul de a-l avertiza în cazul în care cei de la Penitenciarul Poarta Albă veneau să verifice dacă Becali într-adevăr muncește.

Pe lângă instalarea lui Teja, căruia se pare că i-a dat credit până în vară cu obiectiv clar de câștigare a campionatului, Gigi Becali a anunțat și efectuarea mai multor achiziții, urmând să fie aduși Iulian și Andrei Cristea, Antoni Ivanov, Ibrahima Tandia, Boubacar Fofana și Carlos Fortes.

Gigi Becali a recunoscut că a mai discutat cu Dan Alexa sau Edi Iordănescu însă l-a ales pe Teja grație jocului practicat de Gaz Metan Mediaș în prima parte a campionatului. În plus, între cei doi există și o relație extrem de apropiată, Teja fiind fiul unui bun prieten al afaceristului.

FCSB este la șase puncte de liderul CFR Cluj, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, însă diferența dintre cele două echipe se va înjumătăți înainte de startul play-off-ului.

22 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv