Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, din nou la Curtea de Apel București. Se așteaptă decizia care ar putea falimenta fotbalul românesc

Magistrații de la Curtea de Apel București sunt așteptați să anunțe, joi, decizia finală în dosarul în care Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, sunt acuzați că au dezafiliat ilegal clubul de fotbal Universitatea Craiova.

sursa foto bzi.ro

Inițial, verdictul ar fi trebuit dat la sfârșitul lunii mai, dar magistrații au amânat momentul respectiv, dar există informații conform cărora joi se va da verdictul final în această telenovelă.

La prima instanță, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au luat câte 3 ani de închisoare cu suspendare, dar marea problemă o reprezintă daunele pe care inculpații, inclusiv FRF și LPF, le-ar avea de plătit către Mititelu, respectiv peste 200 de milioane de euro, sumă ce reprezintă totalul cotelor jucătorilor pierduți gratis de afacerist, daune morale, etc.

În cazul în care această cifră se va menține, este foarte posibil să asistăm la falimentul fotbalului românesc, FRF și LPF neavând posibilitatea să achite o asemenea sumă.

La ultimul termen, Dumitru Dragomir s-a plâns că nu are nicio legătură cu acest dosar și că totul a pornit de la o discuție avută de Mititelu cu juristul său, acesta anunțându-l că poate specula mai multe chichițe.

În schimb, procurorii care au instrumentat dosarul solicită ani grei de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, acuzându-i de abuz în serviciu, folosirea influenței și sustragere de sub sechestru.

Oamenii legii susțin că cei doi au intervenit pe lângă ceilalți membri ai Comitetului Executiv pentru ca aceștia să voteze în favoarea dezafilierii Craiovei în 2011, pentru a-i închide gura lui Adrian Mititelu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv