Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

MM Stoica, aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată

După ce l-a recuperat pe Laurenţiu Reghecampf, proaspăt instalat drept noul antrenor al echipei, Steaua este pe punctul să beneficieze din nou şi de influenţa “managerului” Mihai Stoica, deşi acesta nu poate ocupa o funcţie oficială în organigrama clubului.

sursa foto ziaruloval.ro
sursa foto ziaruloval.ro

Condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare, cu executare, în Dosarul Transferurilor, MM Stoica a primit, joi, aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată din partea Comisiei de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava.

MM a efectuat deja mai mult de jumătate din pedeapsă, respectiv un an şi nouă luni, astfel că a depus o cerere pentru eliberarea condiţionată, cerere avizată favorabil joi. Despre MM se spune că a avut un comportament exemplar după gratii, i-a învăţat multe pe condamnaţi şi a scris şi cărţi.

Totuşi, încă nu este de ajuns. Raportul Comisiei Penitenciarului Jilava urmează să ajungă la Judecătoria Sectorului 4, pentru o decizie parţială. Indiferent de rezultatul de aici, Tribunalul Bucureşti va da decizia definitivă.

Chiar şi aşa, Mihai Stoica mai are interdicţie de a ocupa o funcţie oficială în cadrul unui club sportiv, astfel că nu va putea fi trecut în organigramă la Steaua şi nici nu va avea drept de semnătură. Însă, Gigi Becali, patronul Stelei, le-a transmis deja apropiaţilor că abia aşteaptă întoarcerea lui Mihai Stoica la echipă, unde va fi consilierul personal al afaceristului.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv