Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Moment dramatic la Australian Open. Antrenorul Anei Ivanovic s-a prăbuşit pe scări, după ce i s-a făcut rău!

Sarabanda momentelor teribile petrecute la Australian Open a continuat sâmbătă şi tot cu sârboaica Ana Ivanovic în prim plan.

131227175525-ana-ivanovic-nigel-sears-horizontal-large-gallery

După ce o spectatoare a căzut pe scări la meciul disputat de Ivanovic cu Anastasija Sevastova, sâmbătă a venit rândul ca însuşi antrenorul sârboaicei să fie victima unui incident uluitor.

La doar câteva momente după ce a pătruns pe teren, pentru a-i oferi indicaţii sârboaicei, Nigel Sears, antrenorul Anei şi socrul britanicului Andy Murray, s-a prăbuşit pe scări, pierzându-şi cunoştinţa.

Lui Sears i s-a făcut rău când urca spre loja sa şi nu a mai reuşit să-şi menţină echilibrul. Medicii turneului au intervenit prompt, reuşind să-l resusciteze pe tatăl lui Kim Sears, soţia lui Murray.

pub-7card

Meciul a fost întrerupt pentru câteva zeci de minute, Ana Ivanovic fugind repede la vestiare. Nigel Sears a fost transportat de urgenţă la spital, iar primele informaţii arată că tehnicianul britanic este conştient şi poate vorbi. Totuşi, Nigel Sears va fi ţinut în spital pentru a fi supus unor teste suplimentare.

Incidentul a afectat-o zdravăn pe sârboaica. Ana a pierdut setul al doilea contra americancei Madison Keys, cu 4-6, după ce îl câştigase pe primul cu acelaşi scor. În decisiv, Ana a încercat să se regrupeze şi s-a distanţat în debutul actului, dar şi-a pierdut rapid controlul asupra loviturilor şi americanca a profitat la maxim.

Ana Ivanovic – Madison Keys s-a încheiat 6-4, 4-6, 4-6 şi sârboaica, cunoscută în general drept o jucătoare de moral, părăseşte competiţia. Chiar şi aşa, Ana Ivanovic încheie turneul cu o atitudine pozitivă, ea îmbunătăţindu-şi rezultatul de anul trecut, când a fost eliminată încă din primul tur.

A şasea zi a turneului de la Melbourne a fost una plină de rezultate interesante. Garbine Muguruza şi Karoline Plişkova, două dintre primele 10 favorite ale turneului feminin, au fost eliminate, în timp ce Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer s-au calificat în turul al treilea al turneului de dublu masculin.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv