PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Monica Niculescu, victorie spectaculoasă la Hobart. Irina Begu, înfrângere la Sydney

Monica Niculescu s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

monica

Sportiva noastră, cotată cu şansa a treia la câştigarea competiţiei, a trecut de o manieră entuziasmantă, 6-2, 6-3, de sârboaica Jelena Jankovic, fost lider mondial în 2008 şi actuala ocupantă a locului 54 în ierarhia WTA.

A fost a treia victorie consecutivă obţinută de Monica Niculescu în faţa Jelenei Jankovic, sportivă în faţa căreia nu a mai pierdut din 2012.

Monica şi-a asigurat 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi va da piept cu învingătoarea dintre belgianca Kirsten Flipken şi australianca Jaimee Fourlis, posesoarea unui wild-card.

Din păcate, Irina Begu a suferit a doua înfrângere la rând în 2017. Sportiva noastră a fost eliminată încă din primul tur al turneului feminin de tenis de la Sydney (Australia), după ce a pierdut de o manieră lamentabilă, scor 1-6, 4-6, confruntarea cu rusoaica Svetlana Kuzneţova, a noua jucătoare a lumii.

Irina rămâne cu 5.970 de dolari şi un punct WTA, urmând ca de acum să-şi canalizeze atenţia către Australian Open, competiţie care începe pe 16 ianuarie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.