Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Mutu îl atacă pe Nicolae Badea, cel care împiedică construirea unui stadion de fotbal de 5 stele la Dinamo

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu ministrul de Interne, Carmen Dan, că există și alte soluții pentru un nou stadion, inclusiv una care nu presupune demolarea, ci construcția unei arene într-un alt loc în cadrul Complexului Dinamo, transmite Agerpres

Adrian Mutu

“Cred că adevărații dinamoviști sunt aici. Faptul că domnul Nicolae Badea nu a venit este o lipsă de respect. Probabil acum vă dați seama de ce întârzie construcția noului stadion. Noi credem în proiectul Dinamo împreună cu Ministerul de Interne și cu CS Dinamo. Ne-am dat seama acum că trebuie să avem o încăpățânare corectă și să mergem înainte și probabil vom reuși să facem acest stadion. Soluții sunt, avem și alte posibilități. În sensul să se facă în altă parte, tot în complexul nostru, dar asta vom vedea în viitor. Această întâlnire m-a lămurit și sunt bucuros să îi anunț pe suporterii dinamoviști să aibă încredere pentru că Dinamo va avea stadion nou”, a spus Mutu.

Adrian Mutu a menționat că de acum înainte conducerea clubului nu va mai folosi lojele Stadionului Dinamo, după ce oficialii dinamoviști nu au fost lăsați să intre în acel sector care aparține fostului acționar Nicolae Badea.

“De acum încolo noi nu vom mai folosi lojele, vom sta în tribună ca și până acum. În primul rând pentru că ne poartă noroc, am câștigat meciul cu Gaz Metan. Cu loje sau fără loje noi o susținem pe Dinamo”, a afirmat directorul general.

După întâlnirea cu ministrul Carmen Dan, la care au luat parte și acționarul majoritar al FC Dinamo, Ionuț Negoiță, și președinta CS Dinamo, Monica Iagăr, Adrian Mutu a discutat și cu cei aproximativ 30 de suporteri prezenți în fața Ministerului de Interne.

Mutu le-a transmis acestora că în zece zile vor vedea ceva concret în ceea ce privește stadionul Dinamo. “Eu cred că se va face. Dacă nu, atunci se face în altă parte, dar tot se va construi. În maximum zece zile veți vedea ceva concret”, le-a spus Mutu fanilor.

Președinta CS Dinamo, Monica Iagăr, a menționat la rândul ei că stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare va fi modernizat. “Vom face împreună un stadion. Îl vom face în Parcul Sportiv Dinamo. Cu sprijinul Ministerului de Interne cu siguranță Stadionul Dinamo va fi modernizat”, a adăugat ea.

În ceea ce privește asocierea CS Dinamo cu ACS FC Dinamo Bucufrești, aparținând fostului acționar Nicolae Badea, ministrul de Interne, Carmen Dan, a menționat că a făcut deja o sesizare la DNA. “Am inițiat toate demersurile, atât administrative, civile și penale pentru a demonstra că suntem hotărâți să modernizăm Stadionul Dinamo. Am făcut sesizare la DNA”, a precizat Carmen Dan.

La 27 februarie, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, anunța că există riscul ca Stadionul Dinamo să nu intre în planul de modernizare pentru organizarea în România a EURO 2020. El menționa că arena are mai mulți proprietari, printre care ACS FC Dinamo București, societate aparținând fostului acționar majoritar al clubului de fotbal, Nicolae Badea.
Nicolae Badea i-a anunțat pe Mutu și pe doamna ministru Dan că nu va fi prezent la întâlnire.

Ulterior, reprezentanții Clubului Sportiv Dinamo București și ACS FC Dinamo București au avut mai multe întâlniri pentru a se pune de acord privind demersurile necesare și legale pentru realizarea, prin Compania Națională de Investiții, a Obiectivului de Investiții ”Complexul Sportiv Dinamo — Stadion Central”.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Națională din Capitală. UEFA obligă țările organizatoare să pună la dispoziție alte patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale.

Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a subliniat în data 10 mai 2017 că singura soluție pentru realizarea investiției o reprezintă cedarea de către ACS FC Dinamo București a tuturor sarcinilor care grevează stadionul Dinamo, atât în prezent, cât și în viitor, aceasta fiind propusă de actul adițional pe care CS Dinamo București l-a înaintat, la data de 25 aprilie 2017, către ACS FC Dinamo București.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv