Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Naționala de rugby a României și-a scos postul de antrenor principal la mica publicitate

Eliminată din drumul spre Cupa Mondială de anul viitor, după ce a utilizat un jucător care nu era elibigil, pe Sione Fakaosilea, naționala de rugby a României își caută o nouă identitate.

Și este de așteptat ca schimbarea să vină în primul rând dinspre banca tehnică, astfel că oficialii Federației Române de Rugby caută un antrenor nou, care să dea un nou impuls rugbiului românesc.

Culmea este că, pentru a-și găsi tehnicianul mult dorit, oficialii FRR au dat inclusiv anunț la mica publicitate. Nu vă gândiți însă că este vorba despre vreun mesaj minion în vreun ziar obscur.

Nu, cei de la FRR și-au îndreptat atenția către sportsjobfinder.com, site de specialitate la nivel internațional, iar anunțul cu pricina îl puteți descoperi la acest link.

CV-urile vor fi primite de către Bogdan Muntean, manager de înaltă performanță, iar dintr-o evaluare scurtă a anunțului înțelegem că cei de la FRR ar prefera, practic, un antrenor străin, dar care să petreacă cel puțin cinci luni pe an în România și alte minim cinci luni pe an să aibă cartierul general stabilit în Franța, pentru a putea urmări jucătorii români ce evoluează peste hotare, dar și pentru a se pune constant la punct cu tot ce apare nou și modern în acest sport.

De asemenea, antrenorul ar trebui să fie disponibil să conducă naționala României pe parcursul celor trei perioade de meciuri test dintr-un an, respectiv februarie-martie, când sunt programate meciurile din Cupa Europeană a Națiunilor, iunie, când de obicei naționala României ar trebui să joace trei meciuri test în deplasare, și noiembrie, când de obicei naționala României ar trebui să joace trei meciuri test acasă.

Contractul va fi încheiat pe minim trei ani, urmând ca obiectivul principal este crearea unei echipe care să emită pretenții reale pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023. În plus, antrenorul căutat de FRR ar trebui să îmbunătățească jocul juniorilor începând cu naționala U17 și să îmbunătățească stilul antrenorilor din țară, cu un plan ferm pentru stabilirea unui urmaș în fruntea naționalei de rugby a României.

Doritorii își pot depune CV-ul până pe 16 iulie, iar cei considerați admiși vor fi intervievați prin teleconferință.

Culmea este că, deși au profitat la maxim de eliminarea României și au obținut o calificare istorică la Cupa Mondială din 2019, rușii își caută și ei selecționer la mica publicitate, anunțul lor putând fi analizat AICI.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv