Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Nicu Vlad este noul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Reprezentanții COSR au anunțat, oficial, că Nicu Vlad, fostul mare halterofil, este noul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

sursa foto radiocraiova.ro
sursa foto radiocraiova.ro

Nicu Vlad preia șefia COSR de la demisionarul Alin Petrache și va asigura interimatul pe o perioadă de câteva luni până când la COSR se organizează alegeri.

Oficial, Petrache și-a dat demisia din cauza ratării obiectivului de medalii de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Petrache plătește, însă, și pentru numeroasele scandaluri în care au fost implicați oficialii COSR, respectiv echipamentul contrafăcut, oficialii care au mers la Rio ca în vacanță, etc.

Nicu Vlad era vicepreședinte al COSR, dar și membru al Comitetului Executiv al Federației Europene de Haltere și membru în Comisia Tehnică a Federației Internaționale de Haltere.

Nicu Vlad (52 de ani) a fost campion olimpic (Los Angeles 1984), triplu campion mondial (Los Angeles 1984, Sofia 1986, Budapesta 1990) și dublu campion european (Katowice 1985, Karl Marx Stadt 1986). Fugit între timp în Australia, Nicu Vlad a devenit vicecampion mondial în 1994, reprezentând “țara cangurilor” la competiția de la Istanbul.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv