Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Novak Djokovic, eliminat în turul II la Australian Open. Cea mai mare surpriză din istoria turneului

Cea mai mare surpriză din istoria Australian Open s-a produs joi dimineaţa, când sârbul Novak Djokovic, al doilea favorit al competiţiei şi campionul en-titre de la Melbourne, a părăsit competiţia încă din turul al doilea.

nole

Djokovic a fost învins în cinci seturi de uzbekul Denis Istomin, locul 119 mondial, la capătul unui meci în care sârbul a confirmat declinul început anul trecut şi a comis un număr record de greşeli neforţate.

Istomin s-a impus, cu 7-6, 5-7, 2-6, 7-6, 6-4 şi a obţinut cea mai importantă victorie a carierei, la capătul unui meci care a durat patru ore şi 48 de minute.

Înfrângerea suferită de Djokovic îl va costa pe acesta nu mai puţin de 1.955 de puncte, astfel că sârbul va pierde contactul cu liderul mondial, britanicul Andy Murray, dar va rămâne pe locul 2, distanţa dintre el şi principalii urmăritori, Miloş Raonic şi Stanislas Wawrinka, fiind una uriaşă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv