Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

OFICIAL! Bute revine în ring pe 24 februarie. În maxim un an se bate din nou pentru titlul mondial

Boxerul român Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF, va reveni oficial în ring pe 24 februarie.

bute

Românul urmează să dispute un meci extrem de dificil în Videotron Center din Quebec (Canada), la categoria semigrea, împotriva columbianului Eleider Alvarez.

În vârstă de 32 de ani, Alvarez a câştigat toate cele 20 de meciuri disputate la profesionişti, 50% dintre acestea fiind obţinute prin knock-out. În plus, columbianul mai are programat şi un meci de încălzire pe 10 decembrie, în Montreal, împotriva polonezului Norbert Dabrowski.

În cazul în care trece de Alvarez, care este campion WBC Silver, Bute l-ar putea înfrunta până la sfârşitul anului viitor pe haitianul Adonis Stevenson, actualul campion mondial al categoriei semigrea în versiunea WBC.

De altfel, iubitorii boxului aşteaptă de mult timp un meci Bute – Stevenson, în condiţiile în care ambii pugilişti s-au dezvoltat ca boxeri profesionişti în Canada.

Stevenson, 39 de ani, a devenit campion mondial în iunie 2013, după ce l-a făcut knock-out în prima repriză pe Chad Dawson, iar de atunci şi-a apărat centura cu succes de şapte ori, învingându-i pe Tavoris Cloud, Tony Bellew, Andrzej Fonfara, Dmitri Suhoţki, Sakio Bika, Tommy Karpency şi Thomas Williams jr.

Stevenson are 28 de victorii şi o singură înfrângere la profesionişti, fiind învins doar de Darnell Boone în aprilie 2010, knock-out în repriza a doua.

În schimb, Lucian Bute, care a ajuns la 36 de ani, are 32 de victorii, un egal şi trei înfrângeri la profesionişti. După ultimul meci, egalul cu Badou Jack în partida pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, în versiunea WBC, Bute a fost acuzat de dopaj, dar în cele din urmă a scăpat ieftin, comisia de specialitate stabilind că nu a fost vina sa.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv