Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

OFICIAL! CFR Cluj a ieşit din insolvenţă şi poate evolua în cupele europene

Magistraţii de la Curtea de Apel Cluj au decis, după lungi dezbateri, ieşirea din insolvenţă a clubului de fotbal CFR Cluj.

sursa foto maximsport.ro

Fosta campioană a României intrase în insolvenţă în februarie 2015, după ce fostul patron, Arpad Paszkany, a decis să-şi ia mâna de pe echipă.

Ardelenii s-au zbătut mai bine de doi ani în anonimat, însă profesionalismul celor care au rămas lângă gruparea din Gruia a făcut ca CFR să se menţină bine pe linia de plutire.

În cele din urmă, în această primăvară, Marian Băgăcean a preluat pachetul majoritar de acţiuni şi a achitat datorii în valoare de 5 milioane de euro, astfel că inevitabilul s-a produs, CFR Cluj ieşind oficial din insolvenţă.

Ardelenii ar fi vrut chiar care acest lucru să se întâmple mai devreme şi să forţeze o participare în cupele europene încă din sezonul 2017-2018.

În cele din urmă, ieşirea din insolvenţă s-a oficializat abia marţi, astfel că CFR va putea evolua în cupele europene din sezonul 2018-2019.

Încântat de vestea primită, Iuliu Mureşan, preşedintele ardelenilor, a precizat că este “o victorie obţinută în prelungiri, dar un succes mult aşteptat. Dacă nu ieşeam nici acum din insolvenţă am fi avut mari dificultăţi”.

În plus, Iuliu Mureşan a anunţat că prin ieşirea din insolvenţă se poate trece la oficializarea transferurilor efectuate deja de CFR pentru sezonul următor. Ardelenii au înregimentat deja patru jucători şi pregătesc alte două mutari, dar deocamdată numele fotbaliştilor care se alătură echipei nu se cunosc.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv