KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Bica a fugit din țară înainte de sentința definitivă / JUSTIȚIE: CSM discută revocarea procurorului DNA prins băut la volan / Alți doi subalterni ai lui Kovesi cer să plece / POLITICĂ: Viorica Dăncilă, de la Teleorman, este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru / 

Breaking News:
 

OFICIAL! Comisia Tehnică a FRF a propus rezilierea contractului selecţionerului Christoph Daum

Membrii Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal au propus luni, în majoritate, rezilierea contractului selecţionerului Christoph Daum.

Decizia a fost anunţată de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al naţionalei de fotbal a României şi preşedintele Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal.

Acesta a precizat că s-au discutat două variante, fie ca Daum să continue până la sfârşitul preliminariilor, fie ca FRF să înceapă de urgenţă discuţiile pentru rezilierea contractului.

În cele din urmă s-a mers pe a doua varianta, astfel că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv se va propune rezilierea contractului lui Daum.

Tehnicianul neamţ ar urma să mai încaseze doar remuneraţiile aferente perioadei care a mai rămas până la finalul preliminariilor.

Tot luni, la şedinţa Comisiei Tehnice, s-au propus şi mai multe nume de selecţioneri, printre aceştia aflându-se Cosmin Contra sau Dan Petrescu.

Urmează ca la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să se analizeze situaţia fiecărui antrenor în parte şi stabilirea numelor cu care se vor purta negocieri pentru preluarea echipei naţionale.

Vă reamintim că echipa naţională a ratat calificarea la Cupa Mondială de anul viitor, din Rusia, deşi mai are de jucat încă două meciuri din preliminarii, cu Kazahstan pe 5 octombrie şi cu Danemarca pe 8 octombrie.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.