Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

OFICIAL! Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume în 2010 şi 2015, a semnat cu CSM Bucureşti

Curtată intens pe mai multe echipe de top din Europa, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010 şi 2015, a semnat, luni, un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, campioana Europei en-titre.

Sportiva noastră, în vârstă de aproape 29 de ani, revine în handbalul românesc după patru ani la Buducnost Podgorica şi a acceptat să renunţe la oferte mult mai avantajoase din puncte de vedere financiar pentru a se stabili la CSM Bucureşti.

Mutarea a fost confirmată de ambele părţi. Sportiva a precizat că “sunt bucuroasă că mă întorc acasă. Este prima oară când am şansa să joc la nivel înalt în oraşul meu natal. Alături de CSM Bucureşti voi avea posibilitatea de a mă lupta pentru îndeplinirea visului meu, câştigarea Ligii Campionilor Europeni cu o echipă din România”.

Cristina Neagu s-a născut în Bucureşti, la doi paşi de stadionul de fotbal al echipei Steaua, dar s-a mutat la Braşov la 18 ani, după ce a trecut de la CSŞ 5 Bucureşti la Rulmentul Braşov.

A câştigat Liga Campionilor în 2015, cu Buducnost Podgorica, a jucat finala în 2010, cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, a jucat finala Cupei Cupelor în 2008, cu Rulmentul Braşov, a obţinut medalia de bronz la Campionatul European din 2010 şi medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015.

Transferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti a fost confirmat, din partea clubului, chiar de către Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a anunţat că “bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive românce. Desigur, suntem mândri şi când echipe de renume ale lumii se bat să aibă sportivi români în componenţă, dar ştiu şi că nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta, şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti! CSM Bucureşti îşi propune să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea”.

Cristina Neagu va fi prezentată oficial la CSM Bucureşti la începutul lunii martie.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv