Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

OFICIAL! Edi Iordănescu, înlocuit cu Antonio Conceicao la cârma campioanei CFR Cluj

După doar trei meciuri din actualul sezon, CFR Cluj, campioana României la fotbal, a luat decizia de a-și schimba antrenorul.

Edi Iordănescu, cel care îl înlocuise pe Dan Petrescu, a fost înlăturat din funcție, deși a câștigat Supercupa României cu formația ardeleană.

Tehnicianul a plătit pentru rezultatul negativ din prima etapă a Ligii I, 1-1 acasă cu FC Botoșani, dar mai ales pentru impresia lamentabilă lăsată de echipă la partida cu Malmo FF, pierdută cu 0-1, din preliminariile UEFA Champions League.

De fapt, se pare că problema a fost una mult mai profundă și Edi Iordănescu a plătit cu postul din cauza celor două tabere care se bat pentru a prelua șefia în cadrul clubului.

Pe de o parte avem vechea gardă, condusă de Iuliu Mureșan, iar pe de altă parte avem noua gardă, condusă de Bogdan Mara. În cele din urmă, Iuliu Mureșan a avut câștig de cauză și a obținut înlăturarea de la echipă a lui Edi Iordănescu, a lui Bogdan Mara, dar și a altor susținători ai celor doi.

Din păcate, această bătălie s-a prelungit și la nivelul jucătorilor și rămâne de văzut modul în care echipa se va prezenta la următoarele partide.

Pentru că jucătorii străini erau de partea lui Iuliu Mureșan și și-au dat acordul pentru schimbarea antrenorului, în timp ce jucătorii români, în majoritate, au amenințat că nu mai intră în cantonament dacă Edi Iordănescu va fi înlăturat din funcție.

Oficialii CFR-ului au făcut joi după-amiaza anunțurile mult așteptate, respectiv înlăturarea lui Edi Iordănescu și instalarea lui Conceicao.

Mesajele s-au vrut a fi cât se poate de diplomate, dar e clar că spiritele din culise au fost și rămân încinse.

Antonio Conceicao are 56 de ani și ajunge pentru a treia oară pe banca tehnică a formației CFR Cluj, echipă pe care a mai antrenat-o în 2009 și în sezonul 2015-2016.

Tehnicianul portughez are o vastă experiență, dar fără prea multe rezultate notabile. A jucat la Sporting Braga și FC Porto, a obținut o selecție în naționala Portugaliei și a antrenat numeroase formații precum Sporting Braga, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, CFR Cluj, Belenenses, FC Brașov, Astra Giurgiu, Olhanense, Moreirense, Al Faisaly sau Nea Salamina.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv