Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

OFICIAL! Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Ceea ce era de așteptat s-a petrecut în cursul zilei de marți, Simona Halep luând decizia de a se retrage de la turneul de tenis de la Moscova.

Sportiva noastră, lider mondial, nu și-a revenit după problemele avute la spate și a luat decizia să mai facă recuperare câteva zile pentru a încerca să se prezinte onorabil la Turneul Campioanelor de săptămâna viitoare, de la Singapore.

Simona ar fi trebuit să joace miercuri, în optimi, cu Anastasia Pavliucenkova, din Rusia, dar ea a fost deja înlocuită pe tabloul principal de grecoaica Valentini Grammatikopoulou, sportivă care intră în competiție din postura de lucky-looser.

Simona mersese în Rusia pentru a vedea cât este de pregătită pentru Turneul Campioanelor, însă veștile nu sunt deloc bune. Rămâne de văzut dacă românca va decide să-și încerce norocul în Singapore sau face pauză pentru o perioadă mai lungă de timp.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv