Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

OFICIAL! Steaua Bucureşti nu mai există. Gigi Becali a schimbat denumirea în FCSB

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a anunţat oficial, miercuri, că a schimbat denumirea formaţiei în FCSB.

Becali a ţinut să precizeze că iniţialele respective nu reprezintă un acronim ci doar un nume în sine şi că a înştiinţat deja pe cei de la Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal în legătură cu demersul său.

Afaceristul a luat această decizie pentru a mai evita să intre în conflict cu armata, dar anunţă că are probleme şi în legătură cu această denumire nouă. Ioan Talpan, juristul Clubului Sportiv Steaua Bucureşti, contestă denumirea de FCSB, iar Gigi Becali a precizat că “dacă nu o să am încotro, o să mă duc la judecător şi o să-i spun … dă-mi tu domne un nume care să meargă, şi o să utilizez numele ăla”.

Vă reamintim că Becali se duelează în instanţă cu reprezentanţii Armatei care solicită daune de 37 de milioane de euro pe motiv că afaceristul ar fi folosit în mod ilegal denumirea de Steaua Bucureşti.

În ciuda săgeţilor trimise către el, Becali este convins că nu va fi retrogradat pentru că a schimbat denumirea echipei în timpul sezonului şi că fanii Stelei sunt convinşi că adevărata Steaua este a lui şi vor fi alături de el şi în continuare.

Pe de altă parte, fostul selecţioner Victor Piţurcă, principalul contestatar al lui Becali, s-a declarat încântat de decizia afaceristului şi spune că “principalul artizan al victoriei este domnul Talpan, care cred că ar trebui să fie ridicat în rang şi pus şef la CSA. Dacă Belodedici a spus deja asta, eu nu pot decât să fiu alături de el”.

Considerat unul dintre principalii susţinători ai echipei de fotbal pe care Clubul Sportiv al Armatei vrea să o înfiinţeze, Piţurcă este de părere că “CSA ar trebui să intre direct în Liga I. Steaua era în Liga I în momentul în care a fost preluată în mod ilegal de Becali”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv