KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

OFICIAL! Suspendată pentru doping, Maria Şarapova revine în activitate din 26 aprilie

Rusoaica Maria Şarapova, fost lider al ierarhiei celor mai bune tenismene din lume, şi-a anunţat oficial revenirea în activitate.

sursa foto: Facebook Maria Sharapova
sursa foto: Facebook Maria Sharapova

Şarapova va primi unui wild-card pentru a participa, la sfârşitul lunii aprilie, la turneul de peste 700.000 de dolari de la Stuttgart (Germania).

Şarapova primeşte wild-card-ul respectiv în calitate de triplă campioană, rusoaica impunându-se la Stuttgart în 2012, 2013 şi 2014.

Şarapova a fost suspendată 15 luni, pentru un test pozitiv cu meldonium, astfel că ultimul turneu la care a evoluat a fost Australian Open, anul trecut. Între timp, rusoaica a rămas fără clasament şi are nevoie de cât mai multe puncte pentru a reveni în top.

Misiunea ei va fi una dificilă, readaptarea la efort, după mai mult de un an de pauză, fiind extrem de complicată. În plus, încă de la Stuttgart Şarapova va avea adversari grei, principala favorită a turneului din Germania fiind Angelique Kerber, liderul mondial al momentului, sportivă care a câştigat competiţia respectivă în 2015 şi 2016.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.