Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Percheziţii la firmele care au controlat clubul Dinamo în insolvenţă. Negoiţă, acuzat că a ascuns active de milioane

Poliţiştii de la criminalitatea economică şi procurorii de la Curtea de Apel Bucureşti efectuează, joi, percheziţii la mai multe firme care ar avea legătură cu echipa de fotbal Dinamo Bucureşti.

negoita

Concret, există o plângere depusă împotriva firmei de avocatură şi a celei de insolvenţă care au controlat procesul prin care echipa Dinamo Bucureşti a trecut în perioada în care s-a aflat în insolvenţă.

Se fac percheziţii şi la reprezentantul firmei de insolvenţă despre care se spune că “în perioada 2014-2016, cu ocazia deschiderii şi derulării procedurii de insolvenţă şi reorganizare judiciară a unei societăţi comerciale din domeniul sportului, a omis (ascuns) active, în valoare totală de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciaţi creditorii societăţii”.

Întreaga poveste este, însă, parte din războiul pe care afaceriştii Nicolae Badea, fostul patron al lui Dinamo, şi Ionuţ Negoiţă, actualul patron al lui Dinamo, îl duc.

Badea încearcă recuperarea echipei şi l-a acuzat în mai multe rânduri pe Negoiţă de comiterea unor ilegalităţi. De altfel, se pare că şi în acest caz Badea este cel care ar fi depus plângerea de la care a pornit acest dosar.

Prin intrarea clubului Dinamo în insolvenţă, Negoiţă a avut de achitat în jur de 5% din suma aferentă masei credale, care se ridică la aproape 78 de milioane de lei. Afaceristul a scăpat cu achitarea unei note de plată de numai 3,5 milioane de lei.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv