Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Peste 400 de sportivi se înfruntă la Sibiu, la Campionatul Mondial de karate kyokushin

Sibiul devine, în 27-28 mai, capitala karate-ului mondial, peste 400 de sportivi de pe cinci continente urmând a se înfrunta pe tatamiurile din Sala Transilvania, la cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Kyokushin.

Publicul este invitat să voteze primii opt favoriţi din fiecare categorie, online, pe website-ul evenimentului: www.ifkworldtournament2017.ro.

Cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin înseamnă 409 luptători din 40 de ţări, de pe cinci continente, reprezentând 69 de echipe din 14 organizaţii internaţionale. Este pentru prima dată când juniorii (U21 şi U18) concurează în aceeaşi ediţie de campionat cu seniorii. Publicul român este invitat să susţină lotul României pe pagina web a evenimentului.

Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu şi este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Karate (IFK). În data de 27 mai, de la ora 10.00, va avea loc ceremonia oficială de deschidere, urmând apoi meciuri de calificare la toate categoriile.

Durata primei runde a meciului este de două minute, în caz de egalitate fiind adăugată o rundă suplimentară. A doua zi, 28 mai, vor avea loc meciurile finale, în runde de 3 minute, iar de la ora 18.00 ceremonia de premiere. Meciurile de pe cele trei tatamiuri vor putea fi urmărite şi live, online, pe www.ifkworldtournament2017.ro/live/

Kyokushin sau Kyokushinkay este un stil de karate de tip full-contact şi knock-down fondat de Masutatsu Oyama, considerat cel mai dur şi mai consistent stil de karate din lume, o oglindă fidelă a creatorului său. Kyokushinkai implică un antrenament dur, disciplină, o condiţie fizică remarcabilă şi dorinţa permanentă de autodepăşire.

“Este o onoare şi un privilegiu să am posibilitatea de a organiza acest campionat, pentru prima dată în România, la mai bine de 50 de ani de la crearea Kyokushin-ului şi la 30 de ani de la introducerea acestui stil de luptă în ţara noastră. Cred că va fi o pagină remarcabilă în istoria Kyokushin-ului românesc”, a declarat Christian Hirsch, preşedintele Clubului Sportiv Transilvania – Hirsch Dojo din Sibiu şi reprezentantul IFK România.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, organizată de Clubul Sportiv Hirsch din Sibiu, cu sprijinul sponsorului principal: Auchan şi a partenerilor de eveniment – Carrefour, Cona, Floradi, Carpatina, Restaurant New York, Culinarte şi Transilvania Partners.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.