Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Poli Iași – Dinamo 1-0, meciul care a produs un adevărat cutremur în ‘Ștefan cel Mare’

Vineri seara, în etapa a noua a Ligii I la fotbal, Politehnica Iași s-a impus, cu 1-0, în confruntarea cu Dinamo București.

Flores a înscris singurul gol al partidei, dar Politehnica a controlat cu autoritate jocul, terminând partida cu o posesie de 58% și cu 4-0 la șuturi pe poartă.

Partida a produs un adevărat cutremur la formația din ‘Ștefan cel Mare’. Dinamo este pe 10 și are una dintre cele mai slabe apărări din Liga I.

Mai mult, alb-roșii ar putea coborî încă cel puțin un loc în clasament, dacă duelul dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna nu se termină la egalitate.

Afaceristul Ionuț Negoiță, patronul echipei Dinamo, a decis că este momentul să intervină și să facă schimbări. Astfel că Ionel Dănciulescu și Florin Bratu sunt deja istorie.

Se vehiculează mai multe nume pentru a-i înlocui pe cei doi. Antrenor ar putea veni Dan Alexa, însă numele acestuia nu este aprobat de galeria lui Dinamo.

Alexa și fanii lui Dinamo au avut un conflict dur în 2006, când fotbalistul a decis să plece la Politehnica Timișoara. Mai mult, fanii nu uită că Alexa a stat și pe banca Rapidului.

Alte variante propuse pentru banca tehnică a lui Dinamo sunt Bogdan Lobonț și Claudiu Niculescu.

Într-un alt meci disputat vineri, Sepsi Sf. Gheorghe și FC Voluntari au încheiat la egalitate, 1-1.

Sâmbătă se joacă trei partide. Avem AFC Hermannstadt – CFR Cluj (15.00), FC Botoșani – Concordia Chiajna (18.00) și CS Universitatea Craiova – Viitorul Constanța (21.00).

Duminică avem FCSB – Dunărea Călărași (21.00), iar luni se dispută duelul dintre Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș (21.00).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv