Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Primele reacții după ce Sandu și Dragomir au fost achitați: “S-a făcut dreptate. Mititelu este un escroc”

Magistrații de la Curtea de Apel București au decis, joi, să-i achite definitiv pe Mircea Sandu și Dumitru Dragomir în dosarul în care aceștia erau achitați că au dezafiliat ilegal clubul de fotbal Universitatea Craiova.

Decizia este surprinzătoare, în condițiile în care la prima instanță fostul șef al Federației Române de Fotbal și fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal fuseseră condamnați la câte 3 ani de închisoare cu suspendare. Mai mult, inculpații erau puși să-i achite lui Mititelu daune în valoare de peste 220 de milioane de euro.

Scăpat de închisoare, Dumitru Dragomir a precizat că “nu aveam cum să ajung după gratii nevinovat. Am avut emoții, dar știam că sunt nevinovat. Au mai intrat oameni nevinovați la pușcărie, dar acum lucrurile s-au mai schimbat”.

Fost antrenor la echipa lui Mititelu, Victor Pițurcă nu a ezitat să-și dea cu părerea pe marginea deciziei de joi. Fostul selecționer a precizat că: “S-a făcut dreptate. Mircea Sandu și Dragomir au respectat regulamentul. Adrian Mititelu este un escroc. A păcălit multă lume. Nu cred că mai revine în fotbal. Și dacă lua cei 220 de milioane de euro, sigur nu făcea nimic bun pentru fotbal. Lumea trebuie să uite de echipa lui Mititelu. A făcut mult rău Craiovei și trebuie să dispară complet din fotbal. I-am zis lui Mircea Sandu să nu dezafilieze Craiova. A făcut exact ce îi convenea lui Mititelu. Că el oricum nu mai avea bani să țină echipa. Jucătorii erau neplătiți, iar echipa retrogradase. A înstrăinat multe bunuri ale clubului și există o judecată în acest sens. Trebuie ca statul, ANAF-ul și cei care au bani de recuperat să o facă, dar eu mi-am luat deja gândul de la banii ăia”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv