Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Procurorii DIICOT au dat iama în fotbalul românesc. Personaje importante, bănuite că şi-au însuşit ilegal peste un milion de euro!

Nume grele din fotbalul românesc sunt aşteptate în cursul zilei de marţi, dar şi în zilele următoare, la sediul DIICOT din Bucureşti pentru a da cu subsemnatul.

Procurorii DIICOT banuiesc ca sub conducerea lui Mircea Sandu la FRF s-au comis mai multe infractiuni
Procurorii DIICOT banuiesc ca sub conducerea lui Mircea Sandu la FRF s-au comis mai multe infractiuni

Oameni importanţi sunt bănuiţi că, în perioada 2010-2012, şi-au însuşit peste un milion de euro din banii puşi la bătaie de FIFA pentru dezvoltarea sectoarelor de juniori din fotbalul românesc.

Primul nume greu care a ajuns la DIICOT, pentru a fi audiat ca martor, este Patriţiu Abrudan, membru al Comitetului Executiv între 2005 şi 2009.

Abrudan a confirmat în mare măsură povestea, susţinând că “procurorii vor să se convingă de anumite chestiuni din gestionarea Federaţiei”.

Zilele acestea sunt aşteptaţi la sediul DIICOT inclusiv Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, şi chiar Mircea Sandu, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal în perioada în care procurorii bănuiesc că s-au comis infracţiunile.

Oamenii legii vorbesc despre constituirea unui grup infracţional organizat cu scopul precis de însuşire a banilor respectiv, peste un milion de euro, bani rulaţi, pentru reciclare, prin contul mai multor persoane fizice şi juridice. Evident, dorinţa suspecţilor era de a-i face dispăruţi din circuit.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv