Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Răzvan Marin, cel mai bun tânăr fotbalist din Liga I, a fost prezentat oficial la Standard Liege

Mijlocaşul român Răzvan Marin (20 de ani), fotbalist considerat drept cel mai bun tânăr jucător din Liga I, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, gruparea belgiană Standard Liege.

marin

Răzvan Marin a fost transferat de Viitorul Constanţa pe 2,5 milioane de euro şi a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu Standard Liege.

Mijlocaşul român, văzut de Gheorghe Hagi drept “cel mai bun mijlocaş român din toate timpurile”, a fost monitorizat de Tottenham Hotspur, Fiorentina, Juventus şi AS Roma, însă a decis să accepte oferta venită din partea unei echipe unde are mai multe şanse să joace ca titular.

Marin ar urma să-l înlocuiască pe Adrien Trebel, plecat între timp la Anderlecht Bruxelles, şi va avea mai mulţi adversari români în prima ligă belgiană, printre care Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu, ambii la Anderlecht Bruxelles, sau fundaşul Cristian Manea şi antrenorul Mircea Rednic, ambii la Mouscron.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv