Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Româncele fac spectacol la Miami. Monica Niculescu şi Irina Begu, în optimile turneului de aproape 7 milioane de dolari!

Parcurs de senzaţie pentru româncele implicate în turneul feminin de tenis de la Miami, competiţie dotată cu premii în valoare de aproape 7 milioane de dolari.

sursa foto doartenis.ro
sursa foto doartenis.ro

După Simona Halep, Monica Niculescu şi Irina Begu şi-au asigurat şi ele calificarea în faza optimilor de finală.

Cotată cu şansa a 32-a la câştigarea competiţiei, Monica Niculescu a avut nevoie de 103 minute pentru a se impune, cu 6-4, 6-1, în meciul cu Coco Vandeweghe (SUA).

A fost un meci în care sportiva noastră a profitat la maxim de serviciul slab al americancei. Coco Vandeweghe a încheiat disputa cu şase duble-greşeli şi un procentaj uluitor, doar 10% puncte făcute din mingile jucate cu al doilea serviciu (3 din 29).

Mult mai dificilă a fost misiunea Irinei Begu, care a trecut în trei seturi de Kristyna Plişkova, scor 7-5, 4-6, 6-4. Disputa a durat două ore şi 38 de minute, iar Irina a făcut diferenţa tot la punctele făcute cu mingi jucate din al doilea serviciu, 56%, faţă de numai 31% Plişkova.

Mai mult, meciul dintre Irina Begu şi Kristyna Plişkova a fost un adevărat duel al serviciilor, cehoaica impunându-se la bătălia aşilor, 11-9, dar bifând şi mai multe duble-greşeli, 13-7.

Monica şi Irina şi-au asigurat, ca şi Simona Halep, câte 67.590 de dolari şi 120 de puncte WTA. Iar pentru cele două parcursul ar putea continua fără probleme la Miami, în condiţiile în care Irina o va înfrunta în optimi pe Madison Keys, sportivă care a trecut, cu un dublu 6-4, de Roberta Vinci, în timp ce Monica va da piept cu Elena Vesnina sau Johanna Konta, două nume accesibile.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv