Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

România a debutat cu o înfrângere la Campionatul European de handbal feminin. Dar perspectivele sunt promiţătoare

Naţionala feminină de handbal a României a debutat cu o înfrângere la Campionatul European din Suedia, “tricolorele” cedând, cu 21-23, în partida cu Norvegia de luni seara.

romania

Intrată în meciul de la Helsingborg cu şansa a doua, România s-a ţinut mai mereu scai de adversara ei şi a dat mari bătăi de cap unei formaţii care domină de ani buni handbalul feminin, deşi la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice a prins doar locul al treilea.

Cu portarul Denisa Dedu în mare formă şi cu golgetera Cristina Neagu autoare a şase goluri, România a lăsat o impresie excelentă la debut, în ciuda înfrângerii suferite la capătul unui meci în care micile detalii au făcut diferenţa.

România are multe de învăţat de pe urma acestei partide, dar nu şi timp pentru a-şi linge rănile în condiţiile în care miercuri urmează un alt meci foarte greu cu Rusia, campioana olimpică en-titre, formaţie care a trecut luni, cu 32-26, de Croaţia.

Tot luni, dar în Grupa C, Cehia a spulberat echipa Ungariei, 27-22, iar Danemarca a trecut oarecum surprinzător de Muntenegru, 22-21.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv