Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

România, egal cu campioana europeană en-titre după un meci excelent al “tricolorilor”

Naţionala de fotbal a României a încheiat la egalitate, 0-0, amicalul cu selecţionata Spaniei, campioana europeană en-titre, de pe teren propriu, de la Cluj.

sursa foto frf.ro
sursa foto frf.ro

Susţinuţi de peste 30.000 de spectatori înflăcăraţi, “tricolorii” au făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale României din ultimii ani. Sigur trebuie luat în seamă caracterul amical al partidei şi faptul că Spania şi-a menajat mai mulţi titulari de drept, dar chiar şi aşa Stanciu şi ai lui au fost peste o echipă din care nu au lipsit Pique, Jordi Alba, Pedro Rodriguez sau David Silva, jucători de zeci de milioane de euro.

Dispuşi la efort, “tricolorii” şi-au ţinut adversarul la distanţă, astfel că spaniolii ne-au dat o singură dată emoţii în prima repriză, când Tătăruşanu s-a opus cu brio la capătul unei acţiuni colective de toată frumuseţea a ibericilor.

În schimb, Stanciu, Adi Popa şi Florin Andone au creat mai mereu pericol în treime spaniolilor, tribuna trepidând la fiecare raid ale echipei noastre.

Deşi românii au căzut uşor fizic în partea a doua a jocului, scenariul s-a menţinut acelaşi, România fiind mai mereu echipa mai periculoasă.

Totuşi, pe final, am scăpat ieftin după ce centralul ne-a iertat de penalty la o imprudenţă a lui Săpunaru a lui Cesc Fabregas. Dar şi spaniolii au scăpat ieftin la o fază în care deşi “tricolorii” au scăpat periculos pe contraatac, trei contra trei, Stanciu s-a supraevaluat şi a şutat aiurea din apropierea centrului terenului.

România – Spania s-a încheiat 0-0, iar evoluţia echipei noastre ne dă speranţe că “tricolorii” nu vor fi chiar “carne de tun” la Campionatul European din vară, din Franţa.

De remarcat că egalul cu Spania este al 14-lea meci consecutiv fără înfrângere pentru “tricolori”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv