Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 
Joi, 11 octombrie, 21.45, LIVE pe PRO TV

România își joacă în Lituania șansa de a rămâne în lupta pentru câștigarea grupei de UEFA Nations League

Naționala de fotbal a României susține joi seara al treilea meci din actuala ediție a UEFA Nations League, competiție gândită de UEFA pentru a înlocui, practic, meciurile amicale.

Tricolorii vor evolua în deplasare, împotriva Lituaniei, iar partida se anunță a fi una extrem de importantă în condițiile în care România își joacă șansa de a se menține în lupta pentru câștigarea unei grupe din care mai fac parte Serbia și Muntenegru.

Formația noastră are două egaluri la activ, obținute în primele două meciuri, după un joc modest cu Muntenegru, pe teren propriu, și un joc foarte bun cu Serbia în deplasare.

Totuși, cum Serbia și Muntenegru și-au câștigat meciurile cu Lituania, România este obligată să facă și ea același lucru, chiar dacă ne așteaptă un duel tare, fizic, pe o suprafață de joc inedită, lituanienii obișnuind să ude terenul sintetic pentru a complica viața oaspeților.

În afară de Lituania – România, joi seara se mai joacă următoarele meciuri în UEFA Nations League; Polonia – Portugalia, Rusia – Suedia, Israel – Scoția, Muntenegru – Serbia, Insulele Feroe – Azerbaidjan, Kosovo – Malta. Toate partidele încep la aceeași oră, 21.45, ora României.

Tot joi se joacă și câteva meciuri amicale foarte interesante: Turcia – Bosnia Herțegovina, Argentina – Irak, Țara Galilor – Spania, Franța – Islanda.

2 Shares