Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Romania Rally Challenge 2017, pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu. GALERIE FOTO. Vezi programul!

Inclusă în calendarele internaționale alături de curse celebre din Italia, Germania, Marea Britanie sau Japonia, Romania Rally Challenge – festival dedicat masinilor istorice și sporturilor cu motor care se desfășoară sub egida Federaţiei Internaţionale a Automobilului, Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), Automobil Clubul Român (ACR) şi Retromobil Club România (RCR) – se va desfășura anul acesta în perioada 17 – 19 august, pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu.

În programul pentru ediția din 2017 sunt incluse cele mai importante puncte turistice din județul Sibiu și, desigur, celebrul drum Transgăgărășan, competiția fiind deschisă tuturor tipurilor de vehicule istorice și de competiție, informează organizatorii, într-un comunicat remis redacției.  

Pentru concurenții înscriși la categoria de regularitate, traseul va rămâne secret până în momentul startului. Traseul de peste 400 kilometri  include cele mai frumoase locuri din județul Sibiu, iar startul festiv se va da joi, 17 august, de la ora 19:00, în Piața Mare a Orașului.

Prezentarea oficială a echipajelor va avea loc vineri, 18 august, de la ora 10:30 tot în Piața Mare, iar sâmbătă echipajele vor ajunge pe Transfăgărășan între orele 12:30 și 14:00.
 
Participanții la Speed Challenge, categorie deschisă mașinilor de competiție, vor avea de parcurs două probe speciale programate vineri și sâmbătă.

Prima probă se va desfășura pe speciala Călugăru, vineri de la ora 16:00.

Cea de-a doua probă va avea loc pe speciala Păltiniș, sâmbătă între 09:30 și 11:30.


 
Festivitatea de premiere se va desfășura sâmbătă seara, de la ora 20:30, în Piața Mare a orașului.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.raliulsibiului.ro