Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

România – Serbia 0-0. Rămânem neînvinși în UEFA Nations League

Naționala de fotbal a României rămâne neînvinsă în grupele UEFA Nations League, după patru etape, după ce, duminică după-amiaza, a făcut egal, 0-0, pe teren propriu, cu naționala Serbiei.

A fost un meci dominat copios de oaspeți, dar în care sârbii au găsit greu drumul spre poarta noastră, Tătărușanu reușind să intervină decisiv în trei momente importante.

Soarta meciului se putea schimba spre finalul primei reprize, când centralul a acordat penalty pentru oaspeți și l-a eliminat direct pe Gabriel Tamaș pentru o intervenție absurdă în propriul careu.

Fundașul nostru i-a șters urechea unui sârb cu crampoanele, însă Tadic, vedeta oaspeților, în absența lui Kolarov și Matic, a irosit penaltiul acordat șutând mult pe lângă.

Cu om în minus, România s-a apărat eroic în repriza a doua, când formația noastră a trecut rareori de centrul terenului. La una dintre puținele acțiuni ofensive ale noastre din partea a doua a jocului, centralul putea dicta lovitură liberă și eliminarea goalkeeperului sârb, pentru un posibil henț comis în afara careului, însă s-a decis lăsarea jocului să curgă.

România – Serbia s-a terminat 0-0, iar formația noastră rămâne neînvinsă în grupele UEFA Nations League. Totuși, Tricolorii pot pierde locul 2 în grupă, dacă Muntenegru se impune duminică seara în duelul cu Lituania.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv