Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

România, speranţe de şase medalii la Campionatul European de gimnastică

După două zile pline de calificări, vineri încep finalele la Campionatul European de gimnastică găzduită de Sala Polivalentă din Cluj.

Sperantele Romaniei se leaga de veteranul Marian Dragulescu

Astfel, vineri sunt programate finalele de individual compus atât în proba feminină, cât şi în cea masculină. România atacă cu două sportive finala de individual compus feminin care va debuta oficial în jurul orei 17.30.

Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan sunt speranţele noastre pentru vineri, dar şansele sunt mici, în condiţiile în care, în calificări, sportivele noastre au fost departe de marile favorite ale competiţiei precum britanica Ellie Downie şi unguroaica Zsofia Kovacs.

Programul zilei de vineri este deschis de finala masculină de individual compus care ar urma să înceapă la ora 13.00 şi în care noi nu avem reprezentanţi.

Sâmbătă şi duminică sunt programate finalele pe aparate. Cătălina Ponor şi Larisa Iordache ne vor reprezenta în finala de la bârnă, iar veteranul Marian Drăgulescu are ocazia să ne aducă chiar două medalii, după ce a ajuns în finalele de la sol şi sărituri.

La sol, Drăgulescu a avut al doilea rezultat, după Miguel Zapata, iar la sărituri a avut cel mai bun rezultat, alături de ucraineanul Igor Radivilov.

Cătălina Ponor a fost la un pas de a prinde şi finala la sol, dar o depunctare de 0,5 puncte a coborât-o de pe locul 4 pe locul al zecelea, transformând-o în a doua rezervă pentru concursul din weekend.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.