Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

România trece de Portugalia și și-a asigurat menținerea în Rugby Europe Championship

Naționala de rugby a României a obținut, sâmbătă, o victorie extrem de importantă în meciul jucat la Baia Mare, împotriva Portugaliei.

A fost 36-6 pentru Stejari, iar România își asigură, astfel, menținerea în Rugby Europe Championship, practic al doilea eșalon continental.

A fost o evoluție entuziasmantă a băieților noștri, în special în prima repriză, când dubla reușită de aripa Ionuț Dumitru, de la Steaua București, a făcut rapid diferența.

Romania a riscat, aruncând în luptă trei debutanți încă din startul partidei, însă Thomas Lievremont, noul selecționer al Stejarilor, a câștigat pariurile făcute, Daniel Plai, Ionel Melinte și Vlad Zaharia având evoluții remarcabile, ultimii doi trecându-și în cont și câte o încercare.

Partida de la Baia Mare ne-a arătat că România încă mai are resursele necesare de a se menține la un nivel ridicat, dar a reprezentat, practic, și retragerea de la națională a înaintașului Valentin Ursache sportiv care, la 33 de ani, a decis că este momentul să se axeze exclusiv pe activitatea de la clubul la care evoluează.

România va evolua în prima parte a anului viitor în Rugby Europe Championship, practic a doua grupă valorică la nivel continental, urmând să dea piept din nou cu eternele Georgia, Rusia, Germania, Spania și Belgia.

Până atunci însă avem două meciuri teste cu SUA și Uruguay, la București în săptămânile următoare.

0 Shares