Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

România, victorie chinuită în Lituania

Naționala de fotbal a României a bifat, joi seara, primul succes în UEFA Nations League.

‘Tricolorii’ s-au impus greu, cu 2-1, pe terenul Lituaniei, golul victoriei venind la ultima fază a meciului.

Formația noastră a deschis scorul în minutul 13, prin Chipciu, după o acțiune concepută de Mitriță. Golul României a fost însă prefațat de o mare ocazie a gazdelor, Cernych șutând în bară.

Culmea, România nu a reușit să profite de momentul favorabil, iar Lituania a devenit tot mai periculoasă. Până la pauză, Anton și Chipciu blochează cu faulturi tari atacurile adversarilor și iau cartonașe galbene care îi transformă în jucători suspendați pentru disputa cu Serbia de duminică.

Scenariul se repetă în repriza a doua. Mitriță și Stanciu ratează două ocazii importante în primele minute ale reprizei. Apoi, Lituania pune stăpânire pe joc.

Valskis, de două ori, și Slavickas nu găsesc cadrul porții, dar Spalvis nu mai ratează țintă în chiar minutul 90 și egalează la capătul unei acțiuni rapide.

Eroul meciului avea să fie Alexandru Maxim, poate cel mai hulit jucător din actualul lot al lui Cosmin Contra. La ultima fază a meciului, Maxim ia o acțiune pe cont propriu, fentează doi adversari și punctează cu un șut la colț.

Se termină 2-1 pentru România și formația noastră continuă să fie neînvinsă în UEFA Nations League. Urcăm pe locul 2 și prin prisma faptului că Serbia s-a impus cu 2-0 pe terenul celor din Muntenegru, grație dublei semnate de golgeterul Aleksandar Mitrovic, jucător care a înscris de două ori și împotriva României.

Duminică, de la ora 16.00, avem revanșa, România și Serbia urmând să se înfrunte pe Național Arena, după ce au făcut 2-2 la Belgrad.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv