Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

RUGBY: Naționala României a pierdut în Japonia, după două reprize diametral opuse

Naționala de rugby a României a debutat cu stângul în serie de meciuri test programate pentru luna iunie, Stejarii cedând, scor 21-33, în disputa cu Japonia din deplasare.

Disputat la Hamamoto, în fața a peste 20.000 de spectatori, meciul a început în nota de dominare a gazdelor. Totuși, contrar cursului jocului, România a reușit să preia conducerea, formația noastră având 6-0 în minutul 6, grație a două lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu.

Mult mai rapizi și mai siguri în acțiunile pe treisferturi, japonezii au făcut spectacol. Yamada și Fukuoka au reușit câte un eseu, Ogura a punctat din trei lovituri de pedeapsă și o transformare, iar Carpenter a reușit și el o transformare. Și toate acestea într-un interval de numai 26 de minute în care gazdele au reușit 23 de puncte.

România nu a avut replică. Doar Florin Vlaicu a mai transformat o lovitură de pedeapsă, astfel că la pauză gazdele aveau 23-9.

Japonia a menținut ritmul și în repriza a doua, însă doar pentru un sfert de oră. Leitch a reușit un eseu, Ogura încă cinci puncte din lovituri de picior și gazdele aveau un neverosimil 33-0 în minutul 55.

Totuși, după cum chiar antrenorul gazdelor anticipa, Japonia a terminat benzina. Astfel că finalul de joc a aparținut echipei noastre. 

Macovei și Tangimana au reușit câte un eseu, Vlaicu a transformat una dintre încercări și România s-a apropiat periculos la 21-33. Însă a fost prea puțin și prea târziu, mai ales că pe final echipa noastră a fost dată peste cap și de o eroare de arbitraj.

Japonia – România s-a încheiat 33-21, însă per ansamblu echipa noastră a demonstrat că poate pune probleme și poate spera la un succes istoric la Cupa Mondială din 2019, când este foarte probabil ca cele două formații să dea piept în meci direct pentru a-și asigura prezența la Cupa Mondială din 2023.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv