Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

RUGBY: Naţionala României, momente plăcute şi mai puţin plăcute înainte de duelul cu Samoa

După cum iubitorii sportului cu balonul oval ştiu, luna noiembrie este una dedicată, în special, meciurilor internaţionale inter-ţări.

Octavian Cimpian, medicul nationalei de rugby a Romaniei, a incetat din viata la doar 41 de ani

Echipele din Emisfera Sudică vin în Nord pentru a-şi măsura forţele cu cele mai tari formaţii de pe Bătrânul Continent.

În principiu, fiecare naţională dintre primele 20 ale lumii joacă trei meciuri de verificare, dar cifra poate varia în funcţie de discuţii.

Din păcate, însă, Zeii Rugbiului nu au fost în acest an favorabili naţionalei României, astfel că Stejarii vor disputa doar două partide de verificare.

În primul dintre acestea, sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Arcul de Triumf, echipa României primeşte replica naţionalei statului Samoa.

Samoanii vin după o partidă excelentă făcută în Scoţia, unde au pierdut greu, 38-44, iar antrenorul lor, Titimaua Tafua, mizează în mare măsură pe aceeaşi echipă, urmând a efectuat doar patru schimbări în formula de start.

Stejarii au fost imediat inconjurati de zeci de micuti rugbisti

România încă nu a anunţat echipa de start, dar Stejarii au trecut joi prin momente complicate. Dimineaţă s-a anunţat decesul mult prea rapid a celui care a fost Octavian Cîmpian, medicul Stejarilor din ultimii ani.

Jucătorii naţionalei au trecut cu greu peste momentul delicat, iar zâmbetul le-a mai revenit pe buze joi după-amiaza, când au participat la o acţiune aparte pe Stadionul Parcul Copilului.

În frunte cu uriaşii Marius Antonescu şi Johan Van Heerden, componenţii naţionalei de rugby a României au efectuat o mişcare de antrenament alături de cei mai mici dintre juniorii echipei Rugby Club Griviţa, multiplă campioană naţională şi una dintre cele două echipe româneşti care au cucerit Cupa Campionilor Europeni, cealaltă formaţie fiind Dinamo Bucureşti.

Atmosfera de pe Parcul Copilului a fost de mare bucurie
4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv