Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

RUGBY: RCM Timişoara este campioana României

RCM Timişoara a câştigat duminică seara, pentru a doua oară la rând, campionatul naţional de rugby, formaţia din Banat impunându-se, scor 17-16, în finala cu CSM Baia Mare de la Bucureşti.

Disputată pe Stadionul Arcul de Triumf, disputa dintre cele două formaţii a fost una a ambiţiilor, în condiţiile în care Timişoara şi Baia Mare au dominat ultimul deceniu al rugbiului românesc.

Presiunea şi-a spus cuvântul, astfel că în prima repriză am asistat la un joc crispat, cele două formaţii reuşind să puncteze doar din lovituri de picior.

A fost 6-6 la pauză însă, mai agilă pe treisferturi, formaţia din Timişoara a preluat conducerea în startul reprizei secunde, când Tevita Manumua a înscris primul eseu al meciului pentru 14-6.

 CSM Baia Mare a redus rapid din diferenţă, 9-14, în urma unei lovituri de pedeapsă acordate pentru proteste.

Pe final, CSM-ul a căutat să-şi pună cât mai bine în valoare arma forte, respectiv pachetul de înaintare. Astfel, băimărenii au primit un eseu de penalizare, în condiţiile în care bănăţenii au prăbuşit molul adversarilor.

Luke Samoa a transformat şi CSM a trecut în avantaj, 16-14. Bucuria echipei din Baia Mare însă nu a durat foarte mult. Cu câteva minute înainte de final, Gabriel Conache a punctat dintr-o nouă lovitură de pedeapsă şi Timişoara a preluat conducerea, 17-16.

Finalul a fost de infarct. Băimărenii au forţat din nou cu pachetul de înaintare. Au obţinut o lovitură de pedeapsă din apropierea buturilor, dar Samoa a ratat ţintă şi a permis timişorenilor să-şi apere titlul cucerit în 2015.

Tot duminică, pe Stadionul Arcul de Triumf, s-a jucat şi finala mică a campionatului naţional de rugby. CSM Bucureşti a trecut de Steaua Bucureşti, scor 37-24.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv