Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

RUGBY: România a obținut o victorie spectaculoasă în Canada

Obligați să călătorească zeci de mii de kilometri pentru a disputa un meci test împotriva Canadei, echipierii naționalei de rugby a României au bifat, sâmbătă seara, o victorie spectaculoasă, impunându-se, la Edmonton, cu 25-9.

Misiunea a părut să fie una dificilă sau poate chiar imposibilă pentru echipa României, în condițiile în care Stejarii au avut în față o echipă pe care abia au bătut-o la Cupa Mondială din 2015.

Mai mult, misiunea României s-a complicat și mai mult la jumătatea primei reprize, la 7-3 pentru formația noastră, după ce talonerul Otar Turașvili a fost eliminat cu cartonaș roșu pentru că a lovit cu pumnul un adversar.

S-a intrat la pauză cu avantaj minim pentru România, 7-6, dar Stejarii au făcut o repriză a doua memorabilă. Au închis toate culoarele spre butul nostru, s-au apărat eroic și au distrus apărarea Canadei în special grație intrărilor în forță.

A fost meciul în care s-a simțit cel mai mult aportul rugbiștilor naturalizați, Fono Tangimana și Van Heerden făcând practic diferența.

De altfel, jucătorul Timișorei și-a trecut în cont două eseuri, a treia încercare a echipei noastre fiind înscrisă de Lucaci, căpitanul Stelei. Florin Vlaicu a completat lista marcatorilor cu două transformări și două lovituri de pedeapsă.

Deși a beneficiat de aportul tuturor vedetelor, Canada a punctat doar din trei lovituri de pedeapsă semnate McRorie.

A fost al doilea meci test al României dintr-o serie de trei partide programate în luna iunie. Sâmbăta viitoare, pe 24 iunie, de la ora 19.00, formația noastră primește replica Braziliei într-o partidă care va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv