Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

RUGBY: România câștigă în Belgia și abordează cu optimism marele meci cu Georgia

Naționala de rugby a României a bifat, sâmbătă, a treia victorie consecutivă din Rugby Europe Championship impunându-se, cu 33-17, pe terenul Belgiei.

Vlaicu (dreapta) a devenit primul rugbist roman cu 100 de selectii la echipa nationala

Partida a fost mai grea decât ne așteptam, belgienii reprezentând o echipă imprevizibilă și arțăgoasă, gata să profite de fiecare greșeală a defensivei noastre.

Însă plusul de experiență, de forță și de atitudine a făcut în cele din urmă diferența. Formația noastră a condus cu 14-0 la pauză, grație a două eseuri marcate de aripa engleză Jack Cobden, jucător care sâmbătă a debutat în naționala României.

În partea a doua a jocului momentele favorabile celor două formații au alternat. Însă România a fost, din nou, mai prezentă în jumătatea de teren adversă și a marcat eseurile necesare pentru a-și adjudeca, totuși, o victorie clară.

Belgia – România s-a încheiat 17-33, iar acum formația noastră privește cu încredere spre meciul cu Georgia de la București, de sâmbăta viitoare.

“Stejarii” rămân în cărți pentru câștigarea ediției din acest an a Rugby Europe Championship, dar pentru asta trebuie ca gruzinii să nu bată duminică pe Rusia cu punct bonus ofensiv, iar noi să batem pe Georgia cu punct bonus ofensiv.

 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv